Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Zakkenrollers aangehouden na stelen ‘geprepareerde smartphones’

Amsterdam – Zakkenrollers aangehouden na stelen ‘geprepareerde smartphones’

Het speciale zakkenrollersteam van politie Amsterdam heeft in de Koningsnacht vijf mannen aangehouden die een ‘geprepareerde smartphone’ hadden gestolen. Alle verdachten zitten vast en zijn in verzekering gesteld.

Vijf mannen in de leeftijd van 16, 18, 25, 26, en 27 jaar en afkomstig uit Algerije, Tjechië, Libië en Amsterdam zijn in de nacht van woensdag op donderdag door agenten van het zakkenrollersteam opgespoord een aangehouden. Zij hadden een geprepareerde track en trace telefoon (TTT) gestolen die voorzien was van speciale software en volgmogelijkheden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

FC Utrecht naar voorronde Europa League na stunt tegen AZ

FC Utrecht heeft zondagmiddag in een sensationele wedstrijd tegen AZ de tweede voorronde v…