Home Noord-Holland Amstelveen Duivendrecht – Amstelveen – Snorfietser had wind mee met 59 km/u

Duivendrecht – Amstelveen – Snorfietser had wind mee met 59 km/u

Een 31-jarige snorfietser uit Amsterdam is donderdagmiddag 4 mei een rijbewijs armer geworden en een WOK rijker. Met laser stelde een medewerker van het Verkeershandhavingsteam vast dat hij 59 km/uur reed in plaats van de toegestane snelheid van 25 km/uur.

De controle vond plaats op de Holterbergweg. Vier andere bestuurders zijn eveneens bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. Van de snorfietser uit Amsterdam is het rijbewijs ingevorderd en is voor zijn snorfiets een WOK (wachten op keuren) maatregel opgelegd. Met betrekking tot zijn snelheid verklaarde hij dat hij de wind mee had. De snorfiets mag pas de weg weer op als deze is gekeurd door de Rijksdienst van het Wegverkeer. De snorfietser zal moeten wachten tot hij zijn rijbewijs weer terug heeft.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Twee aanhoudingen bij hennepkwekerij

Op vrijdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van hennepteelt in een woni…