Home Noord-Holland Zaandam – Hennepkwekerij

Zaandam – Hennepkwekerij

De politie heeft woensdagochtend een niet in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Herengracht.

Bij binnentreden van de woning, constateerden agenten dat er vier kweekruimtes in het pand aanwezig waren. In totaal stonden er 126 potten met getopte planten waarvan vermoedelijk meerdere oogsten waren gehaald. Deze werden in beslag genomen en vernietigd. Naast de potten, werd bijhorende kweekapparatuur in de woning aangetroffen welke ook in beslag werd genomen. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van diefstal van stroom. Later op de dag werd een 46-jarige man uit Medemblik aangehouden. Hij meldde zichzelf op het politiebureau.  

2018090374

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen vond er op de Rijksweg N250 onder Den Helder een verkeersongeval plaats w…