Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen van steekincident

Zaandam – Politie zoekt getuigen van steekincident

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig steekincident op vrijdagavond op de Czaar Peterstraat in Zaandam.

Omstreeks 23.20 meldde zich een man aan het politiebureau aan de Nicolaasstraat in Zaandam. De man had een bebloed mes bij zich en vertelde dat er verderop een vrouw lag, die was neergestoken. Ter plaatse trof de politie de vrouw aan. Zij lag op het trottoir en werd ondersteund door omstanders. Aangezien de vrouw geen goed voelbare polsslag meer had, startte de politie met levensreddende handelingen. Deze werden na enkele momenten al overgenomen door ambulancepersoneel. Het slachtoffer, een 28-jarige Bulgaarse,  werd in kritieke toestand overgebracht naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam.   

De man die het steekincident had gemeld, een 44-jarige Bulgaar, werd als verdachte aangehouden.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man zwaargewond na schietincident, recherche zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een schietincident op zaterdagavond 19 mei 2018 op de Stroma…