Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen straatroof

Zaandam – Politie zoekt getuigen straatroof

Op dinsdagavond deed een 15-jarige jongen uit Zaandam aangifte van beroving. Het incident vond plaats op de Gedempte Gracht in Zaandam. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Omstreeks 21.10 uur liep het slachtoffer op de Gedempte Gracht. Hier werd hij benaderd door twee mannen die voor hem gingen staan en hem begonnen te duwen. Het slachtoffer kwam ten val en bij zijn val vielen er geld en een GSM uit zijn jaszak. De mannen raakten de spullen op en gingen er vandoor. Op hun vlucht gooiden zij de telefoon weer weg. Het slachtoffer liep geen letsel op.

De daders zijn jongens met een licht getint uiterlijk. Zij zijn in de leeftijd van 17 of 18 jaar en hebben een lengte van 1,75 meter. De ene man droeg een zwarte Northface jas met capuchon, zwarte skinnie jeans en zwarte schoenen. De tweede dader had ook een zwarte Northface jas. Hij droeg witte sportschoenen.

2018006282

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Poging overval supermarkt Hoorn

De politie zoekt getuigen van een poging overval op een supermarkt in Hoorn. Daarbij is ee…