Home Noord-Holland Zaandam – Honderdtachtig kilo vuurwerk

Zaandam – Honderdtachtig kilo vuurwerk

Op dinsdagmiddag nam de politie een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in beslag in een woning aan de Archangelstraat in Zaandam. De verdachte, een 34-jarige bewoner, wordt uitgenodigd een verklaring af te leggen.

Omstreeks 15.30 uur stelde de politie een onderzoek in in de woning. De politie was daar naar aanleiding van een eerdere melding dat er mogelijk vuurwerk in de woning aanwezig zou zijn. In de woning werden 12 dozen met zwaar illegaal vuurwerk (klasse 1.3G en 1.4G) aangetroffen met een gewicht van ruim honderdtachtig (180) kilo. De politie nam het vuurwerk in beslag.

2017258354

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Getuigen gezocht van ruzie voorafgaand schietincident

Een 45-jarige man uit Alkmaar is vrijdagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt bij een schie…