Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Hennepkwekerij

Alkmaar – Hennepkwekerij

Op dinsdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Annie M.G. Schmidstraat in Alkmaar. Hier werd een hennepkwekerij aangetroffen. Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie melding dat mannen allerlei goederen de woning in sjouwden.

De melder dacht dat het mogelijk om een hennepkwekerij zou gaan. De politie stelde een onderzoek in en zag dat er hard gebouwd werd aan een hennepkwekerij. In een van de vertrekken in de woning was al een kwekerij ingericht. Hier stonden ruim tweehonderd bloempotten waar mogelijk al eerder hennep in gekweekt was. In het pand werd geen hennep aangetroffen. De politie nam de apparatuur in beslag. Twee Alkmaarders van 29 en 28 werden ter plaatse aangehouden.

2017258591

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer – Politiehelikopter vindt stelende tiener

De politie heeft dinsdagochtend een 16-jarige uit Krommenie aangehouden voor diefstal uit …