Home Noord-Holland Purmerend – Politie zoekt getuigen mishandeling

Purmerend – Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op vrijdagmiddag op het Salland in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 15.00 uur reed een 12-jarige jongen op zijn fiets over het fietspad naast de IJsselmeerlaan in de richting Salland.  Plotseling kwam er een jongen naast hem fietsen die hem vroeg te stoppen. Toen het slachtoffer doorreed, werd hij hard geschopt. De jongen reed daarop tegen een stoeprand en kwam ten val. Toen hij weer opstond, kreeg hij een harde vuistslag in zijn gezicht. De verdachte ging weg toen er andere mensen aan kwamen rijden.

De verdachte is een blanke jongen van 12 of 13 jaar oud met een lengte van 1,50 tot 1,55 meter. Hij had kort bruin haar en droeg een gebitsbeugel  met slotjes (plakkertjes).

2017255596

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Aalsmeer – Amstelveen – Amsterdam – Europese snelheidsweek afgesloten: Ruim 92% hield zich aan de snelheid

De politie heeft dit weekend de Europese Snelheidsweek afgesloten met een aantal radarcont…