Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Man onder invloed van alcohol

Hoofddorp – Man onder invloed van alcohol

Agenten kregen vrijdagavond rond 21.45 uur dat er een bestelbus vreemd geparkeerd stond in de berm bij de rotonde van het Beursplein in Hoofddorp. Volgens de melder was de bestuurder onder invloed van alcohol.

Dat bleek te kloppen. Op het bureau blies de 56-jarige man uit Nieuw-Vennep 825 ug/l (bijna vier keer teveel). De man had een onsamenhangend verhaal hoe hij van de weg geraakt was. Zijn bus had ook schade. Dit zal verder door de politie onderzocht worden.

2017251126

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar overval op parfumerie

De politie heeft twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de gewapende overval op…