Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Haarlem – Bellers bekeurd en rijbewijs kwijt

Haarlem – Bellers bekeurd en rijbewijs kwijt

De afgelopen dagen heeft de politie op diverse wegen in Noord-Holland gecontroleerd op het gebruik van een mobiel achter het stuur. Vrijdag werden tijdens een controle in totaal tien boetes uitgedeeld.

Dit gebeurde op de wegen in- en rond Haarlem, Velsen en Haarlemmermeer. Daarnaast werden bekeuringen geschreven voor diverse overtredingen zoals rijden door rood en het voeren van geen verlichting. Ook heeft een bestuurder een boete gekregen voor het rijden met beslagen ramen. 

Op de A4 is een automobilist zijn rijbewijs kwijt geraakt. De bestuurder reed 170 kilometer per uur, daar waar 100 kilometer per uur is toegestaan. De controles werden tussen 14.30 uur en  22.30 uur uitgevoerd met een onopvallend dienstvoertuig. De politie blijft extra controleren. 

Lees ook: Extra controles op smartphonegebruik in het verkeer

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Auto-inbrekers aangehouden

Op zondagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een auto op …