Hoofddorp – Harddrugs

Op donderdagavond hield de politie een 25-jarige man uit Almere aan wegens het voorhanden hebben van harddrugs.

Omstreeks 21.30 uur controleerde de politie een personenauto op de Taurusavenue in Hoofddorp. Toen de bestuurder het raampje open draaide kwam uit de auto een sterke hennepgeur. De bestuurder verklaarde dat hij een klein beetje hennep bij zich had.

Toen de politie de man fouilleerde, bleek hij in zijn kleding echter een grote hoeveelheid harddrugs te hebben. Het ging daarbij om zestien wikkels met verschillende soorten harddrugs en dertig XTC-pillen.

De politie nam de drugs in beslag. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de soorten drugs.

2017245469

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Auto-inbrekers aangehouden

Op zondagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een auto op …