Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Hennepkwekerij

Nieuw-Vennep – Hennepkwekerij

Op dinsdagmorgen deed de politie onderzoek in een woning aan de Zwattingburen in Nieuw-Vennep. In het pand werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De politie was de kwekerij op het spoor gekomen na een warmtemeting, waarbij bleek dat het huis aanmerkelijk meer warmte uitstraalde dan vergelijkbare woningen in het blok. In de woning vond de politie op de begane grond in drie ruimtes hennepkweek. In de eerste kamer stonden honderdnegentig planten, in de tweede honderdtwaalf en in de derde honderdzestien. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur (lampen, transformatoren, filters e.d.) in beslag. In een vierde ruimte (zolder) was een technische ruimte ingericht. Bij onderzoek bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom.

De 30-jarige bewoner werd niet in het pand aangetroffen. Hij wordt op een later tijdstip gehoord.

2017238939

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Wisseling van wijkagenten in Haarlem

In de gemeente Haarlem zijn een aantal wijkagenten van wijk gewisseld. Deze wisseling vind…