Home Noord-Holland Zaandam – Man aangehouden na poging inbraak

Zaandam – Man aangehouden na poging inbraak

De politie heeft vrijdag rond 02.45 uur een 20-jarige Amsterdammer opgepakt. Even daarvoor kreeg de politie een melding dat twee personen zich verdacht ophielden in de buurt van een pinautomaat aan de Gibraltar in Zaandam.

Bij het zien van de agenten gingen twee mannen er vandoor op een brommer. De brommer werd klemgereden en beide mannen gingen er rennend vandoor. Eén van de mannen kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De andere verdachte is toen uit het zicht geraakt. Onder meer met een helikopter, een politiehond en diverse agenten is er gezocht. Helaas is deze verdachte niet meer gevonden.
Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er gepoogd was in te breken bij de Chinees. Het restaurant is gevestigd op paar meter van de pinautomaat. De politie stelt een onderzoek in.
2017231263

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…