Home Noord-Holland Gezocht – Steekincident Purmerend

Gezocht – Steekincident Purmerend

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli raakte een 36-jarige man uit Amsterdam gewond tijdens een geweldsincident op de Koemarkt in Purmerend. De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat er een man gewond op de Nieuwstraat lag. Het slachtoffer bleek gestoken te zijn en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis waar hij enkele dagen moest blijven. De man zou kort daarvoor betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Koemarkt. Er zijn beelden waarop te zien is dat een man een mes tevoorschijn haalt en een andere man steekt. We zijn op zoek naar de identiteit van deze man. Herkent u hem?

verdachte geweldsincident Koemarkt Purmerend

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Randsteden en Brainport Eindhoven bundelen krachten voor meer internationale concurrentiekracht

De Noordelijke en Zuidelijke Randstad en de Brainport Eindhoven maken dat Nederland wereld…