Home Noord-Holland Eefde, Zaandam – Nikki Ruwe weer terecht

Eefde, Zaandam – Nikki Ruwe weer terecht

Nikki is woensdag in Zaandam in goede gezondheid aangetroffen. Zij was vorige week weggelopen uit een instelling in Eefde. Afgelopen zaterdag werd zij op politie.nl als vermist persoon gesignaleerd. De politie had geen aanwijzingen in de richting van een misdrijf.

De politie in Zaandam zal vandaag nog uitvoerig met haar in gesprek gaan. Vervolgens zal zij worden overgedragen aan het zorgkader. De politie doet in het kader van de privacy verder geen nadere mededelingen.

2017475202 (fdv)

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen poging overval supermarkt in Amstelveen

Op woensdag 22 november 2017 omstreeks 21.00 uur vond een poging overval plaats op een sup…