Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Jongen opgepakt na straatroof in Hoorn

Hoorn – Jongen opgepakt na straatroof in Hoorn

Een 17-jarige jongen uit Hoorn is vrijdagavond rond 22.00 uur aangehouden na een straatroof op de Ramen in Hoorn. Een groepje jongens dwongen een 16-jarige jongen uit Hoorn zijn persoonlijke eigendommen af te geven.

Agenten waren na een melding snel op de locatie en kregen de groep in het vizier. Direct namen de verdachten de benen. Agenten wisten een verdachte aan te houden. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Getuigen geweest van het incident of meer informatie? Bel dan 0900-8844.

2017222216

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Getuigenoproep verkeersongeval

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat op vrijdag 11 augustus pla…