Home Noord-Holland Purmerend – Man aangehouden na verlaten plaats ongeval

Purmerend – Man aangehouden na verlaten plaats ongeval

Een 20-jarige man uit Purmerend is dinsdagochtend aangehouden nadat hij de plaats had verlaten waar hij een ongeval had veroorzaakt. Rond 02.50 uur kwam de auto van de Purmerender op de Koggenland op zijn zijkant tot stilstand tegen geparkeerde voertuigen.

De bestuurder was er na de aanrijding vandoor gegaan. Op basis van het kenteken kwam de politie uit op een adres in Purmerend. Daar is de man aangehouden en voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

2017219338

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Pizzabezorger beroofd: getuigen gezocht!

De politie is op zoek naar mensen die zondagavond getuige zijn geweest van een beroving op…