Home Noord-Holland Zaandam – Op de vlucht

Zaandam – Op de vlucht

Een 21-jarige man uit Wormerveer werd vrijdagochtend in de boeien geslagen omdat hij tijdens een identiteitscontrole snel de benen nam. De controle werd uitgevoerd nadat een getuige meldde dat dat man zich in het Kapelhof verdacht ophield.

De politie kreeg rond 06.30 uur een melding dat de man zich verdacht gedroeg in een steegje. Na een kleine zoekslag, troffen agenten de man aan. Toen hij zich niet kon legitimeren en vermoedelijk een valse naam opgaf, werd de 21-jarige verteld dat hij werd aangehouden. Dit liet de man zich ging twee keer zeggen en sloeg op de vlucht. Na een korte achtervolging zagen agenten de man in de bosjes liggen en kon hij worden aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de verdachte nog een paar duizend euro aan boetes had openstaan. Mogelijk was dit de reden van zijn vluchtpoging.

2017211457

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man (21) verdronken

Een 21-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag 20 mei 2018 verdronken, nadat hij …