Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Massale uitruk voor fietsje op stijger Toolenburger plas Hoofddorp

Massale uitruk voor fietsje op stijger Toolenburger plas Hoofddorp

De meldkamer kreeg woensdagmiddag omstreeks half één een melding binnen dat er mogelijk een persoon in de te water was geraakt. Aan de overzijde van Restaurant Long Island was op een steiger in de Toolenburger plas een fietsje aan getroffen.

De meldkamer heeft diverse hulpdiensten ter plaatse gestuurd, waaronder politie, ambulance, traumahelikopter, brandweer en een duikteam van de brandweer. Na een zoekactie, waarbij duikers te water gingen is er geen persoon aangetroffen, waarna de zoekactie is gestaakt. Het fietsje is door de politie veiliggesteld.

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer / Hoofddorp – Hoofddorper na achtervolging aangehouden

Een 35-jarige man uit Hoofddorp is zaterdag rond  03.00 uur aangehouden op de Hoofddorperd…