Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Heiloo Beverwijk Castricum Alkmaar – Oplichting via Marktplaats in Opsporing Verzocht

Heiloo Beverwijk Castricum Alkmaar – Oplichting via Marktplaats in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 19 september besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan oplichtingen via Marktplaats. Beelden van verdachten worden getoond. Via valse advertenties op Marktplaats hengelden oplichters dit voorjaar een flinke hoeveelheid geld binnen. Oplichters bieden producten te koop aan. Geïnteresseerden reageerden op de Marktplaatsadvertenties en kochten een product, betaalden deze, maar kregen het echter niet opgestuurd.

Onderzoek

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoofddorp – Aanhouding na heling buitenboordmotor

De politie hield in de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, drie Roemenen, van 2…