Home Noord-Holland Purmerend – Hennepafval

Purmerend – Hennepafval

Op vrijdagmorgen hield de politie een 26-jarige man uit Woerden en een 22-jarige Amsterdammer aan op verdenking van het kweken van hennep.

Omstreeks 01.15 uur zag de politie een zwaar beladen bestelbusje rijden over de Ilpendamstraat in Purmerend. Bij controle bleek de bus vol te staan met vuilniszakken met tuinaarde, jerrycans, slakkenhuizen, koolstoffilters, elektriciteitskabels etc.

Aangezien het hier om materiaal gaat voor de hennepteelt, nam de politie de goederen in beslag. De twee inzittenden van de bestelbus werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017172187

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vrouw in hotel belaagd, verdachte aangehouden

Hotelbeveiligers hebben na een lange achtervolging samen met politiemensen een verdachte a…