Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Lijnden – Inbrekersgereedschap

Lijnden – Inbrekersgereedschap

Op vrijdagmorgen hield de politie een 27-jarige Amsterdammer aan die inbrekersgereedschap bij zich had.

Omstreeks 01.10 uur zag de politie een bestelbusje rijden op het industrieterrein in Lijnden. Een van de achterlichten van de auto was defect en bij controle van het kenteken bleek de auto niet APK-gekeurd te zijn. De auto werd aan de kant gezet en bij controle van de bestuurder bleek deze een bekende van de politie te zijn op het gebied van vermogensdelicten.

In de auto vond de politie gereedschap, dat geschikt is om inbraken mee te plegen. Ook werden goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig waren. De politie nam het bestelbusje, het gereedschap en de mogelijk gestolen goederen in beslag.

Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

2017167279

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Woonblok beschoten, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beschieting van een woonblok in de na…