Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Egmond – Drie aanhoudingen voor ernstige mishandeling Egmond

Egmond – Drie aanhoudingen voor ernstige mishandeling Egmond

De politie heeft begin deze week drie verdachten aangehouden voor een zware mishandeling op de Boulevard in Egmond aan Zee. Drie Duitse toeristen werden bij een mishandeling begin mei ernstig toegetakeld.

Zware mishandeling 
Zaterdag 6 mei rond 03.00 uur liepen drie Duitse toeristen over het voetpad achter de vuurtoren. Tijdens het lopen, werden de toeristen van achteren aangevallen en zwaar toegetakeld. Twee van de drie slachtoffers raakten hierbij ernstig gewond en hebben lange tijd in het ziekenhuis gelegen.

Onderzoek en aanhouding
De recherche heeft na de ernstige mishandeling onder meer een buurtonderzoek gehouden, tactisch en technisch onderzoek verricht en in de media volop aandacht gevraagd voor de zaak. Na uitgebreid rechercheonderzoek is het drietal, mannen van 18, 19 en 20 jaar uit Egmond, aangehouden. De Egmonders zitten op dit moment vast voor onderzoek en verhoor. 

2017092106

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Assendelft – Auto-inbrekers aangehouden

Op woensdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een bestel…