Home Noord-Holland Wormerveer – Gestolen spullen in loods Wormerveer

Wormerveer – Gestolen spullen in loods Wormerveer

De politie had informatie ontvangen dat er een gestolen voertuig zou staan in een pand aan de Samsonweg in Wormerveer. Agenten zijn donderdag de loods binnen gegaan en troffen na onderzoek het gestolen voertuig aan.

In het pand werden ook meerdere onderdelen gevonden die meer dan vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook zijn een motor en een scooter in beslag genomen. De politie onderzoekt de herkomst van de voertuigen en de auto-onderdelen. 

In het pand werd tijdens het onderzoek ook een vuurwapen en een granaat gevonden. De granaat is in de omgeving gecontroleerd tot ontploffing gebracht door de explosieven opruimingsdienst (EOD). Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem tips doorgeven via 0800-7000.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugs in woning

Op dinsdagavond vond de politie een forse hoeveelheid drugs in een pand aan de Parkstraat …