Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Aanhouding voor poging inbraak

Alkmaar – Aanhouding voor poging inbraak

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie drie personen aangehouden voor poging inbraak.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding dat er zou worden ingebroken bij een pand aan de Einthovenstraat. Hierbij waren drie mannen gezien die met een ladder het dak van het pand op waren geklommen. Het voertuig van de personen zou bij de ladder staan. De politie trof de drie mannen niet meer aan, maar de motorkap van het voertuig was nog warm. Er is onderzoek gedaan in de omgeving waarbij gebruik is gemaakt van de diensthond. Diensthond Aaron kon het spoor van de verdachten volgen en even later werden zij aangetroffen in een bootje waar zij zich hadden schuilgehouden. Zij zijn aangehouden. Later bleek dat de mannen eerder op de avond ook op een dak van een pand in Wormerveer waren geklommen. De drie aangehouden mannen zijn in de leeftijd van 28, 26 en22 jaar en afkomstig uit omgeving Amsterdam.

2017142988

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Negen witwassers opgepakt

De politie heeft negen mannen aangehouden in de leeftijd van 25 en 37 jaar, afkomstig uit …