Home Noord-Holland Zaandam – Man aangehouden na steekincident

Zaandam – Man aangehouden na steekincident

Woensdagavond werd een 21-jarige man uit Purmerend in een pand aan de Slachthuisstraat het slachtoffer van een geweldsincident. Het slachtoffer werd door een 63-jarige Amsterdammer verwond met een mes. De Amsterdammer werd aangehouden.

Rond 21.50 uur werd de politie gealarmeerd met de melding dat het slachtoffer zou zijn neergestoken. Toen de agenten arriveerden, bleken de verwondingen van de man gelukkig mee te vallen. Het slachtoffer vertelde dat de dader nog in het pand was. De politie sommeerde de man om naar buiten te komen alwaar hij werd aangehouden. Het slachtoffer werd nagekeken door de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar dit incident.

2017139395

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Gezocht – Zware mishandeling

Op zaterdag 3 maart raakte een 27-jarige man uit Den Helder behoorlijk gewond bij een mish…