Home Noord-Holland Purmerend – Rijden onder invloed van drugs

Purmerend – Rijden onder invloed van drugs

Een 25-jarige man uit Purmerend is donderdagochtend rond 01.05 uur aangehouden voor het rijden onder invloed van verdovende middelen.

Surveillerende agenten zagen de bestuurder rijden over de Nieuwstraat en besloten hem een stopteken te geven. De man viel namelijk op door zijn rijgedrag. Toen de bestuurder het portier van de auto opende, roken de agenten direct een flinke hennepgeur. Hierop besloot de politie de man aan te houden. Op het politiebureau werd er bij de man een speekseltest afgenomen. Resultaat; positief op THC (marihuana, cannabis). De verdachte kreeg een rijverbod van 24 uur opgelegd.

2017139466

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Meisje met substantie besmeurd

Een nog onbekende man heeft vrijdagochtend 20 oktober in het Vondelpark bij een meisje van…