Home Noord-Holland Zaandam – Man aangetroffen op fietspad

Zaandam – Man aangetroffen op fietspad

Op vrijdagmorgen werd een 44-jarige man uit Heerhugowaard met spoed overgebracht naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam, na een mogelijk eenzijdig verkeersongeval op het fietspad naast de Provincialeweg N203 onder Zaandam.

Omstreeks 03.20 uur kregen de hulpdiensten melding van passanten die het slachtoffer op het fietspad hadden aangetroffen. De man lag op de grond, gedeelte lijk onder zijn bromscooter. Ambulance- en politiepersoneel startten direct de reanimatie, waarna het slachtoffer in kritieke toestand kon worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de toedracht van het mogelijk eenzijdige ongeval is nog niets bekend.

2017123545

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht, Flevoland, Gooi- en Vechtstreek – Extra snelheidscontroles op nieuw aangewezen trajectwegen Midden-Nederland

Het Team Verkeer van de politie Midden-Nederland (provincies Utrecht en Flevoland, en Gooi…