Home Noord-Holland Purmerend – Vechtpartij na verkeersruzie na aanrijding

Purmerend – Vechtpartij na verkeersruzie na aanrijding

De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict / aanrijding op het Wormerplein in Purmerend. Na het incident ontstond er een vechtpartij tussen beide partijen.

Het incident was rond donderdag 16.50 uur. Veel mensen moeten dit gezien hebben. Getuigen die nog niet gesproken hebben met de politie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven is ook mogelijk: 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via het online tipformulier op politie.nl.

Na het incident is een van de bestuurders er vandoor gegaan. De politie heeft de man in de omgeving aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn. De andere bestuurder, een 26-jarige man uit Wormer, heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt wat er precies heeft plaats gevonden op het Wormerplein in Purmerend. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie.

2017117676

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugs in woning

Op dinsdagavond vond de politie een forse hoeveelheid drugs in een pand aan de Parkstraat …