Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Vijfhuizen – Dodelijk verkeersongeval

Vijfhuizen – Dodelijk verkeersongeval

Op dinsdagmorgen raakte een 32-jarige vrouw dodelijk gewond bij een verkeersongeval op de N205 onder Vijfhuizen. Een 50-jarige vrouw uit Hoofddorp raakte gewond.

Omstreeks 06.50 uur reed het slachtoffer over de Drie Merenweg (N205) vanuit de richting Schipholweg in de richting Vijfhuizen. Door nog onbekende oorzaak raakte de vrouw de macht over het stuur kwijt, vloog over de middenberm en kwam op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Hier kwam zij met haar voertuig in botsing met een personenauto, bestuurd door de Hoofddorpse.

De Haarlemse raakte ernstig gewond en overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De vrouw uit Hoofddorp raakte vermoedelijk gewond door het uitklappen van de airbag. Zij werd met onder anderen gekneusde ribben overgebracht naar het ziekenhuis.

2017115848

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aandacht voor onbekende dode uit zomer 1998 in Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 20 maart 2018 aandacht aan het in 1…