Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Gezocht – Diefstal tas hotel in Hoofddorp

Hoofddorp – Gezocht – Diefstal tas hotel in Hoofddorp

Op zondag 29 januari pleegde een man en een vrouw een diefstal in een hotel aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Het duo pakte een tas van een stoelleuning die van een van de hotelgasten was die aan het ontbijten was.

Rond 07.00 uur kwam het tweetaal de ontbijtzaal van het hotel binnen en nam plaats achter het uiteindelijke slachtoffer. Enkele minuten later stond de vrouw op, pakt vervolgens de tas van de leuning van de stoel van de hotelgast en overhandigde deze aan de man. De twee verlieten hierna het hotel en stapten buiten in een grijze Renault. Een medewerker van het hotel zag het duo wegrijden in de richting van de Hoeksteen.

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aandacht voor onbekende dode uit zomer 1998 in Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 20 maart 2018 aandacht aan het in 1…