Home Noord-Holland Zaandam – Man vernielt auto na aanrijding

Zaandam – Man vernielt auto na aanrijding

Een 37-jarige man uit Zaandam is dinsdagavonden aangehouden nadat hij de auto van een 28-jarige man uit Almere had vernield. Ook zou de Zaandammer de Almeerder hebben bedreigd met een betonschaar.

Rond 22.15 uur werden agenten gestuurd naar de Kleine Tocht waar het slachtoffer hen stond op te wachten. De man legde de politie uit dat hij een aanrijding had gehad met de man uit Zaandam. Toen zij beide de auto uitstapten, werd de Zaandammer verbaal agressief en sloeg hij de spiegel van de auto. Daarna pakte de man een betonschaar uit zijn auto en kwam hiermee dreigend op het slachtoffer afgelopen. Vervolgens liep de man een nabijgelegen winkel in waar agenten hem konden aanhouden voor vernieling. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

2017110853

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Overval op snackbar in Purmerend

Een snackbar aan het Beatrixplein in Purmerend is vrijdagavond rond 22.20 uur overvallen. …