Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Man overboord

Alkmaar – Man overboord

Een 43-jarige man uit Alkmaar is zaterdagavond rond 21.00 uur aangehouden ter hoogte van de Bierkade in Alkmaar. Agenten waren aangesproken door omstanders.

Die hadden de agenten gewezen op een bootje. De bestuurder van het bootje was meer dan vermoedelijk onder invloed. Tijdens het aanmeren viel de schipper in het water. De man wist op eigen kracht weer op de boot te klimmen en aan te meren. De man weigerde een blaastest.

Hierop is de man, die in verzet ging, aangehouden. Ook op het bureau heeft de man geweigerd te blazen. Ook hier was de man vervelend en ging de verdachte in verzet. Een officier van justitie zal zich buigen over de straf.

2017108475
 

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen poging overval supermarkt in Amstelveen

Op woensdag 22 november 2017 omstreeks 21.00 uur vond een poging overval plaats op een sup…