Home Noord-Holland Wormerveer – Dodelijk verkeersongeval

Wormerveer – Dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag vond er op de Ned Benedictweg in Wormerveer een frontale aanrijding plaats tussen een motorfiets en een personenauto. De bestuurder van de motor, een 38-jarige man uit Krommenie overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De motorrijder kwam vanuit de richting Wormer en reed in de richting Wormerveer. Juist na de Klausbrug, in een bocht in de weg, is hij vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Hier kwam juist vanuit tegengestelde richting een personenauto aangereden, bestuurd door een 37-jarige man uit Obdam. In de auto zaten nog drie passagiers. Een van de passagiers, een 26-jarige vrouw, werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden werden ter plaatse medisch onderzocht.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

2017107636

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Overval op snackbar in Purmerend

Een snackbar aan het Beatrixplein in Purmerend is vrijdagavond rond 22.20 uur overvallen. …