Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Alkmaar – Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Een 20-jarige vrouw uit Hoorn is woensdagmiddag zwaar mishandeld door een 28-jarige stadsgenoot. Het slachtoffer werd rond 12.40 uur ernstig toegetakeld aangetroffen op de hoek Kinheimstraat/Gashouderstraat. .

De politie sprak het slachtoffer aan dat hevig geëmotioneerd en geschrokken reageerde. De vrouw vertelde de agenten dat zij was geslagen en gebeten door de man. Door het opgegeven signalement kon de politie de verdachte in het park bij de Molenbuurt aanhouden. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zit nog steeds vast.
Omdat nog niet duidelijk is wat er zich precies heeft afgespeeld, roept de politie getuigen op zich te melden. Wie iets gezien of gehoord heeft tussen het station Alkmaar en de plek wat het slachtoffer gevonden is, wordt gevraagd contact te leggen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Ook andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, kan bij de politie worden gemeld.

2017100394

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Twee aanhoudingen bij hennepkwekerij

Op vrijdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van hennepteelt in een woni…