Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht – Overval Fluitekruidweg Zaandam

Zaandam – Gezocht – Overval Fluitekruidweg Zaandam

In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 februari vond op de Fluitekruidweg in Zaandam een woningoverval plaats. De bewoner van de flat kwam die nacht rond 02.20 uur thuis en werd op de trap van het portiek van zijn flat opgewacht door een man.

De bewoner werd onder bedreiging van een vuurwapen meegenomen naar zijn woning en daar kwam nog een tweede overvaller erbij. De bewoner werd vastgebonden en op zijn hoofd geslagen. De twee gingen er uiteindelijk vandoor met geld en sieraden. Opmerkelijk was dat één van de overvallers een zogenaamde skeletmasker droeg. Eerder heeft de politie bericht dat het onbekend was of de daders gebruik hebben gemaakt van een vluchtauto of ander voertuig. Inmiddels weten we dat een lichtkleurige, op een Renault Clio gelijkende, auto betrokken is geweest bij de overval. 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie Amsterdam: laat je niet afleiden tijdens Koningsdag

Over twee dagen zullen er in Amsterdam weer veel mensen op de been zijn. Koningsdag trekt …