Home Noord-Holland Zaandam – Klussende oplichters actief

Zaandam – Klussende oplichters actief

Let op! In Noord-Holland zijn klussende, Engelssprekende oplichters actief. De afgelopen maanden zijn deze klussers weer gesignaleerd of hebben zij bewoners opgelicht. De politie ontving ook enkele meldingen vanuit de omgeving Zaandam. De oplichters lopen deuren af om hun diensten aan te bieden, zoals het schoonmaken of renoveren van de gevel of dak, ophogen van de oprit of de voortuin en andere tuinwerkzaamheden.

Bewoners wordt verteld dat bijvoorbeeld hun dak onderhoud nodig heeft en vervolgens worden de slachtoffers hoge rekeningen gepresenteerd die contant betaald moeten worden. Ook wordt het werk dikwijls niet afgemaakt of wordt er erg slechte kwaliteit geleverd. De politie adviseert dan ook om niet in zee te gaan met deze Engelssprekende klussers. De politie werkt aan de aanpak van deze reizende Engelssprekende klusjesmannen. Daarbij is informatie van gedupeerden en ook van bewoners die deze klussers zien, van groot belang!

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Twee aanhoudingen bij hennepkwekerij

Op vrijdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van hennepteelt in een woni…