Home Noord-Holland Zaandam – Getuigenoproep mishandeling

Zaandam – Getuigenoproep mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 11-jarige jongen maandagmiddag.

De jongen fietste rond 14.45 uur langs de kruising met de Bloemgracht en de Cor Geugjesstraat. Hier stonden twee mannen op de stoep ter hoogte van de glasbak. De mannen renden op de jongen af en gooiden hem op de grond. Hierdoor liep hij een dikke knie en elleboog op. Hierna heeft hij nog een vuistslag gekregen op zijn borstkas en hoofd. De jongen wist zich te verweren en kon wegkomen. Hij pakte zijn fiets en reed naar huis. De twee mannen zouden in een zwarte bestelbus zijn gestapt.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de twee mannen gistermiddag op de Bloemgracht hebben gezien of meer weten van de zwarte bestelbus. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie in Zaandijk op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

2017093793

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie Amsterdam maakt zich op voor Koningsdag

Over precies een week zullen de straten van Amsterdam weer oranje kleuren: Koningsdag staa…