Home Noord-Holland Zaandam – Lastige klanten aangehouden

Zaandam – Lastige klanten aangehouden

De politie heeft twee Zaandammers aangehouden in de leeftijd van 18 en 23 jaar.

Beide Zaandammers waren in de nacht van vrijdag op zaterdag een horecagelegenheid op de Dam uitgezet, omdat zij zich bijzonder vervelend en hinderlijk gedroegen. Beiden waren duidelijk onder invloed van alcohol. De twee Zaandammers bleven zich vervelend ophouden buiten de horecagelegenheid, veroorzaakten overlast en hinder voor het overig uitgaanspubliek en uitten de nodige bedreigingen tegen het horecapersoneel.

De politie gaf het tweetal hierop te kennen dat ze zich moesten verwijderen. Een van hen begon hierop de politie te bedreigen en hij werd aangehouden. Tijdens  zijn aanhouding begon de andere Zaandammer zich hiermee te bemoeien en schopte een politieman. Hierop zijn uiteindelijk beide Zaandammers aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar zij werden ingesloten.

Tegen beide Zaandammers wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

2017092080

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie Amsterdam maakt zich op voor Koningsdag

Over precies een week zullen de straten van Amsterdam weer oranje kleuren: Koningsdag staa…