Home Noord-Holland Zaandam – Getuigenoproep uitslaande woningbrand Zaandam

Zaandam – Getuigenoproep uitslaande woningbrand Zaandam

Dinsdagochtend omstreeks 4:00 uur woedde er een grote brand in een huis aan de Oostzijde te Zaandam waarbij de woning volledig is uitgebrand.

De brandweer heeft met meerdere blusvoertuigen en hoogwerkers het pand geblust. Er werden verschillende omliggende woningen ontruimd.  De bewoner was niet aanwezig ten tijde van de brand. Wel waren er meerdere dieren in de woning aanwezig. Eén hond kon door de brandweer worden gered, twee andere dieren zijn vermoedelijke door de brand omgekomen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, waarbij brandstichting niet wordt uitgesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen of mensen met meer informatie hierover. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844.

2017089200
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie Amsterdam waarschuwt voor zakkenrollers tijdens Koningsdag

Hoewel de afgelopen jaren een kentering te zien is (van ruim 800 geregistreerde slachtoffe…