Home Noord-Holland Purmerend – Aanhouding na bedreiging politieagent

Purmerend – Aanhouding na bedreiging politieagent

De politie heeft maandagavond een 45- jarige inwoner van Purmerend aangehouden voor bedreiging.

De politie werd ingeschakeld na een melding van een schreeuwende man op de Gorslaan.Eerder zou de man betrokken zijn bij een handgemeen met een andere persoon. Ter plaatse bleek de man flink onder invloed te zijn van alcohol, waarbij hij zich agressief gedroeg.Toen de politieagenten de man wilden aanhouden voor openbaar dronkenschap begon deze te zwaaien met een steekwapen naar de agenten. De verdachte weigerde het wapen weg te doen, waarop de agenten pepperspray hebben moeten gebruiken om de man aan te kunnen houden voor bedreiging.

2017088928

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Twee aanhoudingen bij hennepkwekerij

Op vrijdagavond hield de politie twee mannen aan op verdenking van hennepteelt in een woni…