Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Met drank en zonder rijbewijs

Den Helder – Met drank en zonder rijbewijs

Op dinsdagavond hield de politie een 44-jarige man uit Den Helder aan wegens het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 21.20 uur zag de politie een personenauto rijden op de Zanddijk. De auto reed met een snelheid van naar schatting zo’n honderd kilometer per uur. Toen de bestuurder aan de kant was gezet bleek hij alcohol gedronken te hebben. De man blies 705 ug/l. Dat is ruim drie maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. Bovendien bleek de man niet meer in het bezit te zijn van een rijbewijs. Dat was al bij een eerdere controle ingenomen en ongeldig verklaard.

2017084869

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Negen witwassers opgepakt

De politie heeft negen mannen aangehouden in de leeftijd van 25 en 37 jaar, afkomstig uit …