Home Noord-Holland Zaandam – Mogelijke poging overval geldtransport

Zaandam – Mogelijke poging overval geldtransport

Maandagmiddag hebben twee personen mogelijk geprobeerd een geldtransport te overvallen aan de Gibraltar. Dit gebeurde rond 15.15 uur.

Toen de medewerkers van het geldtransport bezig waren met hun werkzaamheden bij een geldautomaat, zagen omstanders twee verdachte personen in de buurt. Beide waren geheel in het donker gekleed en één van hen zou een op een vuurwapen gelijkend voorwerp vasthouden. De verdachte personen zouden een rondje hebben gemaakt om het geldtransport en renden daarna weg de Brigantijnstraat in. Hier pakte het duo een rode motorscooter welke door de politie werd teruggevonden op de Schoenerstraat. In de omgeving werd een zoekactie gestart, onder andere met behulp van de hondengeleider. De twee personen werden echter niet gevonden.
Van de twee personen is het volgende signalement beschikbaar; het zijn mannen van rond de 40 jaar, ongeveer 1,80 meter, smal postuur, donkere huidskleur en geheel in het donker gekleed.
Bent u getuige geweest van deze mogelijk poging tot overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de mannen? Heeft u de mannen op de motorscooter zien rijden of de scooter zien achterlaten op de Schoenerstraat? Neem dan direct contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.

2017083958

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie Amsterdam waarschuwt voor zakkenrollers tijdens Koningsdag

Hoewel de afgelopen jaren een kentering te zien is (van ruim 800 geregistreerde slachtoffe…