Home Noord-Brabant Oss – Politie zoekt getuigen overval

Oss – Politie zoekt getuigen overval

Vrijdagavond rond 20 uur werd een zonnestudio aan de Kazernestraat overvallen. Een onbekende man kwam de zaak binnen en bedreigde een medewerkster met een mes. Hij ging er daarna te voet vandoor in de richting van de Oostwal. De buit is een onbekend geldbedrag.

De dader was donker gekleed en ongeveer 1.70m groot met een tenger postuur. Getuigen van deze overval of mensen die iets verdacht hebben gezien in de omgeving van de Kazernestraat kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Minderjarige verdacht van vier overvallen

Een 15-jarige jongen uit Eindhoven wordt verdacht van vier gewapende overvallen in het Ein…