Home Noord-Brabant Oss – Politie zoekt getuigen van gewapende overval

Oss – Politie zoekt getuigen van gewapende overval

De politie zoekt mogelijke getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Trompstraat op maandagmorgen 10 juli rond 8.40 uur.

Rond dat tijdstip belden twee mannen aan bij de woning. Nadat de bewoonster de deur open deed stelden zij zich voor als medewerkers van het energiebedrijf. De bewoonster vertrouwde het echter niet en wilde weer sluiten. Daarop zetten de mannen hun voet tussen de deur en drongen zich naar binnen. In de woning bedreigen ze de bewoonster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en doorzoeken het huis. Uiteindelijk gaan zij er met een onbekend geldbedrag vandoor. De bewoonster en haar twee aanwezige kinderen raakten niet gewond. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Alert winkelpersoneel betrapt inbrekers op heterdaad

Alert winkelpersoneel heeft zondagavond drie inbrekers betrapt in hun hengelsportzaak aan …