Home Noord-Brabant Oss – Man gewond bij steekincident; twee aanhoudingen

Oss – Man gewond bij steekincident; twee aanhoudingen

Bij een steekincident voor een woning in een flatgebouw aan de Hertog Antonstraat raakte maandagavond rond 23.00 uur een 42-jarige gewond. Een 28-jarige man en zijn 47-jarige moeder uit Oss zijn aangehouden.

De vrouw en haar zoon waren naar de woning van het slachtoffer gekomen om verhaal te halen in een reeds langer lopend conflict. Op de galerij van het flatgebouw liep het conflict tussen beide partijen uit de hand. Daarbij werd de 42-jarige man enkele malen met een scherp voorwerp gestoken. De gealarmeerde collega’s konden ter plaatse de vrouw en haar zoon aanhouden. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek en zitten nog vast. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond/Son en Breugel – Weer drie verdachten opgepakt voor overvallenreeks

In het onderzoek naar een reeks woningovervallen in 2017 in de regio Helmond, hield het wo…