Home Noord-Brabant Oss – Man gewond bij steekincident; twee aanhoudingen

Oss – Man gewond bij steekincident; twee aanhoudingen

Bij een steekincident voor een woning in een flatgebouw aan de Hertog Antonstraat raakte maandagavond rond 23.00 uur een 42-jarige gewond. Een 28-jarige man en zijn 47-jarige moeder uit Oss zijn aangehouden.

De vrouw en haar zoon waren naar de woning van het slachtoffer gekomen om verhaal te halen in een reeds langer lopend conflict. Op de galerij van het flatgebouw liep het conflict tussen beide partijen uit de hand. Daarbij werd de 42-jarige man enkele malen met een scherp voorwerp gestoken. De gealarmeerde collega’s konden ter plaatse de vrouw en haar zoon aanhouden. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek en zitten nog vast. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

St Willebrord / Breda – Verdachte (35) opnieuw aangehouden voor betrokkenheid bij dodelijk schietincident

Vanavond is een 35-jarige man uit St. Willebrord opnieuw aangehouden op verdenking van bet…