Home Noord-Brabant Oss – Verdachte steekincident aangehouden

Oss – Verdachte steekincident aangehouden

De politie heeft maandagavond 1 mei een verdachte aangehouden in een woning in Oss. De 25-jarige man uit Rusland wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijk steekincident op zaterdagavond in een woning aan de Molenweg in Oss. Daarbij kwam een man om het leven.

De politie startte zaterdag direct met onderzoek om het verhaal achter het steekincident in kaart te brengen. Gaandeweg bleek dat er mogelijk eerder iets was voorgevallen in een huis op het Titus Brandsmaplein en dat dit zich verplaatst heeft naar de Molenweg waar het slachtoffer overleed. Uit verder onderzoek kwam de 25-jarige verdachte in beeld. Hij kon maandagavond dus in een woning in Oss worden aangehouden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet voor 100% vast gesteld. Dinsdag zal een confrontatie met familieleden plaats vinden.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Ernstig gewonde bij vechtpartij

De politie werd rond het middaguur gewaarschuwd dat er op de Kaapkoloniestraat in Tilburg …