Home Noord-Brabant Eindhoven Update: Verdachte aangehouden bij concert Guus Meeuwis vrijgelaten

Update: Verdachte aangehouden bij concert Guus Meeuwis vrijgelaten

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

De 29-jarige man die afgelopen weekend werd aangehouden bij het concert van Guus Meeuwis is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het Openbaar Ministerie verdenkt de man van mogelijke betrokkenheid bij de voorbereidingshandelingen van een terroristisch misdrijf.

De rechter-commissaris vindt dat het onderzoek van afgelopen week niet voldoende heeft opgeleverd om een ‘vermoeden van schuld aan het voorbereiden van een terroristisch misdrijf’ vast te stellen en besloot de verdachte vrij te laten

Onderzoek
Het politieonderzoek naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de voorbereidingshandelingen van een terroristisch misdrijf is nog volop bezig. Om die reden wil het Openbaar Ministerie de verdachte veertien dagen langer vasthouden. Daar is dus een stokje voor gestoken.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Inzittenden auto aangehouden

Twee mannen zijn zaterdag 24 maart aangehouden op verdenking van overtreding van de Wegen-…