Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man aangehouden voor steekincident

Eindhoven – Man aangehouden voor steekincident

De politie hield vrijdagavond 12 mei rond 23.00 uur een 32-jarige man aan in zijn woning aan de Tongelresestraat.

Eerder op de avond kwam een melding binnen bij de politie dat er een conflict was bij het huis. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er een ruzie te zijn geweest tussen de 32-jarige man en een 39-jarige bezoeker. Daarbij was een deur vernield en bleek de 39-jarige man met een mes in zijn hand gestoken te zijn. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. De 32-jarigen man werd aangehouden en is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Gesignaleerde verdachte zet het op een lopen

Een 26-jarige Tilburger probeerde woensdag 18 april rond 23.40 uur te vluchten voor de pol…