Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

  • Duizenden hondenliefhebbers genieten van succesvolle Dag van de Hond
    Meer dan 6.000 bezoekers namen afgelopen zondag 21 mei deel aan de zevende landelijke Dag van de Hond. De Dag van de Hond was met meer dan 40 deelnemende locaties verspreid over heel Nederland een groot succes. Tijdens deze dag kon iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Eindhoven – Man aangehouden voor steekincident

De politie hield vrijdagavond 12 mei rond 23.00 uur een 32-jarige man aan in zijn woning aan de Tongelresestraat.

Eerder op de avond kwam een melding binnen bij de politie dat er een conflict was bij het huis. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er een ruzie te zijn geweest tussen de 32-jarige man en een 39-jarige bezoeker. Daarbij was een deur vernield en bleek de 39-jarige man met een mes in zijn hand gestoken te zijn. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. De 32-jarigen man werd aangehouden en is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. 

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...