Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Dodelijk schietincident

Eindhoven – Gezocht – Dodelijk schietincident

De politie zoekt mogelijke getuigen die ons kunnen helpen bij het onderzoek naar het dodelijke schietincident op zondagochtend 7 mei aan de Memlincstraat. Daarbij kwam een 32-jarige Eindhovenaar om het leven.

Identiteit slachtoffer

Omdat het voor het onderzoek van groot belang is dat er informatie boven tafel komt is ook besloten om een recente foto van het slachtoffer vrij te geven en informatie over zijn identiteit. Het gaat om de 32-jarige Johan van Boxtel uit Eindhoven. Het slachtoffer is een bekende van de politie en we sluiten dan ook niet uit dat de aanleiding voor het schietincident in het criminele milieu moet worden gezocht. Uiteraard zijn ook andere tips die kunnen helpen bij ons onderzoek welkom.

De politie werkt momenteel in een zogenoemd TGO met ruim 20 rechercheurs aan deze zaak.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Alert winkelpersoneel betrapt inbrekers op heterdaad

Alert winkelpersoneel heeft zondagavond drie inbrekers betrapt in hun hengelsportzaak aan …